De Lego Film
De Lego Film (Foto: Courtesy of Warner Bros. Pictures)

Maak kans op kaartjes voor De Lego Film

ENKHUIZEN - In samenwerking met Cinema biedt Weekblad De Drom deze week twee kaarten aan voor de De Lego Film met onder anderen: Berget Lewis (stem), Holly Mae Brood (stem) en Dylan Haegens (stem).

De Lego® Film 2 herenigt de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: Lego Duplo®-indringers uit de ruimte, die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen opbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het Lego®-universum te herstellen, brengt Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden naar verre, onbekende werelden.

Vrijkaartjes

Kans maken op twee kaarten voor de voorstelling van De Lego Film dinsdag 30 april, 10.00 uur? Mail dan naar actiededrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa aan de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mail op de hoogte gesteld. Voor kaartverkoop en informatie over het programma: www.cinemaenkhuizen.nl