Het is weer tijd voor een goeie zonnebril!
Het is weer tijd voor een goeie zonnebril! (Foto: aangeleverd)

Nieuw seizoen, nieuwe zonnebril

ENKHUIZEN - De terrassen stromen weer vol nu de lentezon zich veelvuldiger laat zien. Wat is er dan verleidelijker om op het terras goed te kunnen zien en gezien te worden met een hippe zonnebril?

Zonnebrillen evenement bij Oogwereld van der Klei

"Nieuw seizoen, nieuwe zonnebril. Want ondanks dat we zonnebrillen het hele jaar door dragen, verslijten we ze het meest in de lente en in de zomer. Daarom kunnen we best een nieuw paar gebruiken of twee..."

Korting

Het zonnebrillen evenement dat Oogwereld Van der Klei organiseert van 26 april tot en met 4 mei is een prima moment om een nieuwe zonnebril aan te schaffen. Extra grote zonnebrillencollecties van de merken CHANEL, ETNIA, ODETTE LUNETTES, PENN & INK en SERENGETI zijn dan in de winkel aanwezig.

Zomerse sfeer

Van het merk RAY-BAN is er tijdens het evenement zelfs de grootste collectie zonnebrillen van Noord-Holland in huis. De winkel is in zomerse sfeer ingericht en onder het genot van een hapje en drankje kan een ieder dan gezellig zonnebrillen komen passen. Alleen van 26 april tot en met 4 mei ontvangt de klant op de aanschaf van een zonnebril naar keuze 15% Korting! Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Perfecte look!

Treed de zon met een perfecte look tegemoet en ga voor een voor een persoonlijk advies op maat naar Oogwereld Van der Klei, Westerstraat 41 in Enkhuizen. De keuze is reuze en de service op maat!