Poppentheater in Hoogkarspel.
Poppentheater in Hoogkarspel. (Foto: aangeleverd)

Nieuwsgierige poppen?

Hoogkarspel - De meest nieuwsgierige poppen van Hoogkarspel laten binnenkort weer horen wat ze hebben ontdekt. Wendy Weetgraag als journaliste en Nietnix als (geheim)agent komen om hun spannende ontdekkingen te vertellen in 'het Reigersnest' in Hoogkarspel. Zes keer per jaar komen de poppen op bezoek.

Poppen vertellen over spannende ontdekkingen

Hebben jullie al gehoord van agent Nietnix en Wendy Weetgraag? Sinds vorig jaar zijn zij de nieuwsgierigste poppen van heel Hoogkarspel. Wendy van vier is een echte wijsneus en agent Nietnix heeft iets meer tijd nodig om alles te snappen. Er gebeurt altijd wel iets grappigs of er gaat wat mis. Omdat kinderen net zo nieuwsgierig zijn als deze poppen, is dit een goede combi.

Stinkende vis

De poppen vertellen over hun ontdekkingen, zoals laatst het verhaal van Jona in de stinkende vis en het weggelopen kindje dat weer terug kwam bij zijn papa. Dit keer vertellen de poppen een verhaal over dromen. Verhalen vertellen is altijd een feest! Ben jij nieuwsgierig naar de ontdekkingen van Wendy en Nietnix, kom dan op zondag 12 mei om 11.15 uur naar het Reigersnest, Nachtegaal 1, 1616HB in Hoogkarspel.

Er is limonade & lekkers en voor papa en mama is er koffie of thee. Graag tot dan!