Activiteiten bibliotheek Enkhuizen

ENKHUIZEN - Maandag 2 september van 14.30 tot 16.30 uur start gratis computercursus Klik en Tik. Klik & Tik is een computercursus van zes weken, waar deelnemers met de computer leren omgaan, leren internetten en e-mailen. Tijdens de cursus leren mensen in een kleine groep en onder begeleiding van een docent stap voor stap hoe de computer werkt.

Stap voor stap hoe de computer werkt

In de bibliotheek vindt donderdag 26 september van 20.00 tot 21.00 uur de boekenweek voor jongeren plaats: Schrijvers op de planken met Aafke Romeijn. Schrijfster Aafke Romeijn gaat met het publiek in gesprek over haar debuut Concept M: een spannend sciencefictionverhaal over een groep studenten die de wereld wil redden van de ondergang. Het verhaal maakt veel ideeën, vragen en discussie los voor een boeiende avond: hoe zie jij onze nabije toekomst? Locatie: Cultureel Centrum De Drom. Kosten 5 euro. Zaal open vanaf 19.30 uur.

Kindervoorstelling

Zaterdag 12 oktober om 14.00 uur de kindervoorstelling Reis mee met professor D. Met zijn tijdmachine reist hij door verleden, heden en toekomst. Op zoek naar de schat, om even later een jonkvrouw te redden uit de klauwen van een draak. Want als het even niet meezit, dan zorgen zijn uitvindingen wel voor een oplossing. Een eigentijds sprookje vol goochelarij, magie en humor.

Kaarten kosten vijf euro. Meer informatie op de website.