Tjeerd en Daniƫlle met de nieuwe brochure.
Tjeerd en Daniƫlle met de nieuwe brochure. (Foto: aangeleverd)

Juwelier van den Mosselaar

BOVENKARSPEL - Juwelier Van den Mosselaar is helemaal klaar voor de feestdagen.

Toen juwelier van den Mosselaar in 1982 voor het eerste de deuren opende ontstond al snel het idee voor een eigen sieradenlijn. Betaalbare, maar kwalitatief goede sieraden gemaakt naar de wensen van de klanten. De ontwerpen werden gemaakt. Meestergoudsmid Theun ging aan de slag en Afra van den Mosselaar bedacht de naam, Magma.

Juwelier van den Mosselaar klaar voor de feestdagen

De afgelopen jaren is de collectie verder uitgebreid. Tegenwoordig bestaat de collectie uit tientallen ringen, oorbellen, hangers en armbanden. Met als klap op de vuurpijl een eigen brochure. Deze ligt voor u klaar in de winkel.

Nieuwe merken

Daarnaast heeft juwelier van den Mosselaar de afgelopen maanden twee nieuwe merken opgenomen: Tommy Hilfiger en Ania Haie. Tommy Hilfiger is een wereldwijd merk met trendy horloges voor hem en voor haar. Ania Haie biedt betaalbare zilveren sieraden waarbij ieder sieraad is ontworpen met het doel om gecombineerd te dragen. Door de unieke details kan het ook op zichzelf gedragen worden. De sieraden zijn ook verkrijgbaar in gold plated of rosegold plated.

December

De gehele maand december is Juwelier van den Mosselaar maandagmiddag geopend.

Ook is er dit jaar weer de decemberactie waarbij klanten tien procent van het aankoopbedrag terugkrijgen in de vorm van een tegoedbon.

Juwelier van den Moselaar, Hoofdstraat 230 in Bovenkarspel.

Mosselaarjuwelier.nl.