Voor de 19e keer kerstnacht in de Westerkerk Enkhuizen

ENKHUIZEN - De kerstnachtdienst in de Westerkerk begint dinsdagavond 24 december om 22.00 uur. De kerkdeuren gaan om 21.00 uur open.

Een goede Kerst begint vaak met een sfeervolle kerstnachtdienst. "Het is inmiddels een heuse traditie om op de avond voor kerst met honderden mensen in de monumentale Westerkerk samen te komen, om in stijl stil te staan bij de geboorte van Jezus en samen bekende kerstliederen te zingen", aldus de woordvoerder.

Jezus is gekomen

De avond draait dit jaar om het thema Jezus is gekomen om ons vrij te maken. Voorganger van de Vrije Baptisten Gemeente, ds. Cees Hanemaayer, houdt er tijdens de dienst een overdenking over.

Na afloop van de kerstnachtdienst kan worden nagepraat met een kopje koffie of thee en iets lekkers. De organisatie van de kerstnachtdienst is een gezamenlijk initiatief van de Vrije Baptisten Gemeente en de CGKV Levend Water-gemeente.

De opbrengst van de collecte voor de kerstnachtdienst is voor de bestrijding van de onkosten van beide kerken. In de collecte kan ook via Givt (een app op je mobiel) gegeven worden. De kerstnachtdienst is vrij toegankelijk. Indien nodig kan voor vervoer worden gezorgd door Erik van den Berg via 06 22855449 (t/m 22 december).