Op cursus bij het Cursusplein

Enkhuizen – Goede voornemens voor 2020? Lekker bezig zijn in uw vrije tijd en u blijven ontwikkelen met een cursus?

Het kan dit voorjaar bij het Cursusplein, een activiteit van het Welwonen welzijnswerk. Er zijn cursussen op het gebied van creativiteit, kennis, bewustzijn en beweging. De cursusprijzen zijn heel schappelijk. Inschrijven kan tot en met 12 januari.

De Seniorenschool werd na 15 jaar onderdeel van het Cursusplein, waaraan nu alle volwassenen kunnen deelnemen. In het voorjaar staan de volgende cursussen op het rooster: astronomie: wonderen van de ruimte, Chinees schilderen en kalligrafie, economie voor nieuwskijkers en krantenlezers, Engelse conversatie voor beginners en gevorderden, Frans voor beginners en gevorderden, Italiaanse conversatie, literatuur, mindfullness, nidra & klankschalen meditatie, Pilates, Europese kunstgeschiedenis, Tai chi, Vaderlandse geschiedenis en Yoga voor ouderen. De meeste cursussen zijn voor alle volwassenen en enkele worden ook in de avonduren gegeven.

Inschrijven

De cursusgids en het inschrijfformulier staan op cursusplein.nu en welwonen.nu. U kunt tot en met 12 januari inschrijven zolang er plaats is. Heeft u vragen? Bel of mail gerust!

De coördinatoren van het Cursusplein zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 12.30 uur en via cursusplein@welwonen.nu en 0228 350500.