Geanne van Soelen.
Geanne van Soelen. (Foto: Nienke van Soelen)

Popsongs in De Triangel

ENKHUIZEN - Geanne van Soelen zingt zondag 19 mei om 15.30 uur een zeer gevarieerd pop-repertoire met Dick Grasman op de vleugel en aan het orgel van de NH kerk in Venhuizen, Cultureel centrum De Triangel.

Geanne en Dick staan garant voor een bijzonder optreden, vooral de combinatie popsongs met kerkorgelbegeleiding. Beiden waren getroffen door het orkestrale effect, dat deze combinatie opleverde. Het uiteenlopende repertoire omvat liedjes van onder mer Yes, Kiki Dee, Carole King, Burt Bacharach en Enya, maar ook Nederlandstalige 'luisterliedjes' van Herman van Veen, Eefje de Visser, Jacques Brel en Stephanie Struijk. Twee liederen met teksten van Huub Oosterhuis, die gezongen werden door zijn dochter Trijntje, klinken ook fantastisch.

Als gastzanger treedt deze middag Gerrit Boonen op, net als Geanne en Dick wonend in Enkhuizen. Hij doet met twee duetten en twee medleys van The Beatles mee. Op het programma staat verder een orgelsolo over vier popnummers, waarbij te horen is wat voor een prachtig orgel deze kerk bezit.

Iedereen is welkom in Cultureel Centrum De Triangel/NH Kerk, Kerkweg 113 in Venhuizen. Entree: 12,50 euro, kinderen tot 16 jaar betalen 6,50. Reserveren kan via info@triangel-venhuizen.nl.