Groovetakers.
Groovetakers. (Foto: aangeleverd)

Groovetakers in de jazzclub

ENKHUIZEN - In de Sgt.Pepper's Jazz-Club is het zaterdagavond 23 maart weer Blues Time. Dan vanaf 21.00 uur swingende blues met de Groovetakers.

Het dak gaat eraf met deze band

De gitaren zijn gestemd, het podium stevig op de poten gezet... het dak van het Peperhuis gaat er af met deze band. Deze formatie is niet de minste in zijn genre. Ze laten een mix horen, zoals ze het zelf noemen, van down-to-earth Chicago Blues, Texas Blues, foot stomping rhytm & blues tot hip shaking rock and roll.

Energiek

En dat dit niet zomaar een losse opmerking is, blijkt onder meer uit een verslag in het Nederlandse blad Bluesmagazine: 'De Groovetakers maken met hun energieke optreden hun belofte meer dan waar. Met mooi stem- en gitaargeluid van Ber van Zanen, zanger Menko Paul (wordt vergeleken met Kaz Lux van Brainbox), on the base en zang Ed Bothoff met daarbij de slagwerker Stefan Erents, werd dit optreden een heerlijke beleving, waar niet werd gelet op de lengte van de speellijst'. What you see is what you get: muziek, blues en entertainment.

Toegangskaarten

Plaats van handeling: het Peperhuis in Enkhuizen, Wierdijk 12. De zaal is open om 13.30 uur. Het concert start om 14.00 uur. De toegang is € 7,- voor donateurs en € 8,- voor anderen. Het is zeer voordelig om donateur te worden. Kosten zijn € 17,- per persoon, inwonend gezinslid is € 8,- Kinderen tot twaalf jaar gratis, tieners tot 18 jaar 2,50. Ook is het zeer aantrekkelijk om een Gold Card aan te schaffen. Voor meer informatie www.sgtpeppersjazzclub.nl