Afbeelding
(Foto: (R. van Herwaarden))

Skeelergroep Stede Broec

BOVENKARSPEL - Skeelergroep Stede Broec begint het nieuwe skeelerseizoen zondag 17 maart met een open dag. 's Middags van 14.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom in het clubgebouw en op de baan in het Nassaupark te Bovenkarspel.

klaar voor nieuw seizoen

Vanaf maandag 1 april is er (met uitzondering van de kermis en zomervakantie) van 19.30 tot 20.30 uur les voor volwassenen en oudere jeugd. Vanaf dinsdag 2 april van 19:00 tot 20:00 is er les voor de jeugd t/m ongeveer 12 jaar.

De beginner en zelfs de gevorderde skeeleraar kan genoeg opsteken op de lesavonden. Zaken zoals een goede houding en remtechniek zijn belangrijk om het skeeleren veilig en leuk te houden. Naast veiligheid, zoals het verplicht dragen van een helm, staan ook plezier en gezelligheid hoog in het vaandel. Ook kan de Skeelergroep helpen bij het overwinnen van onzekerheid of angst op de skeelers.

Skeelergroep Stede Broec wil het skeeleren voor iedereen bereikbaar houden en vraagt daarom een lage contributie, slechts €35,- voor een heel jaar (maart tot september). Koffie, thee en limonade zijn gratis, er staat een collectebus voor vrijwillige bijdragen.

Voor meer informatie kijk op www.skeelergroepstedebroec.nl of telefonisch bij René Schraa op 063605 8616.