Zachtzoete zomerbollen.
Zachtzoete zomerbollen. (Foto: aangeleverd)

Zachtzoete zomerbollen

REGIO - Drie trends staan dit jaar centraal in de tuin: Harvesting Elements, Soft Landing en New Frontiers. Ontdek de rol van zomerbollen in de trend Soft Landing.

De overkoepelende naam van de drie trends is Cutting Strings. De tijd is aangebroken om oude patronen te ontrafelen en op nieuwe plannen voort te borduren. Veranderingen gaan namelijk razendsnel en oude banden zullen doorgeknipt moeten worden. Verandering is spannend en leuk, maar veroorzaakt ook stress en zorgt ervoor dat je het overzicht verliest. Omdat zekerheden ineens niet meer zeker zijn, ontstaat er chaos. Maar zonder verandering: geen vernieuwing! Het omarmen van de chaos zal de vernieuwing vergemakkelijken.

Verzachting

De maatschappij wordt harder en er is meer behoefte aan verzachting. We willen letterlijk gepamperd worden. Begin in je tuin en maak er een vriendelijke, zachte en comfortabele plek van. Een tuin waarin je je heerlijk van de gespannen en negatieve radar af kunt halen. Zie het voor je: dikke donzige kussens enfijne zachte kleden in comfortabele pure natuur. Bloembollen met zachte kleuren liften jouw oase naar een extra relaxed niveau. Hierdoor kom je even helemaal tot rust door niets te doen.

Comfort

In de trend Soft Landing stelen ronde vormen en superzachte materialen de show. De tuin geeft je het gevoel alsof je in een enorm zacht kussen wordt opgevangen. Comfort is dan ook het codewoord. Zomerbollen met zachte, volumineuze bloemvormen geven dat extra comfortabele gevoel. Gebruik ze in zachte pasteltinten.