Afbeelding
Foto: aangeleverd

Filmkaartjes Once Upon A Time In … Hollywood?

In samenwerking met Cinema Enkhuizen biedt Weekblad De Drom deze week twee kaarten aan voor de film Once Upon A Time In … Hollywood. Een komedie van Quentin Tarantino.

Quentin Tarantino is zo'n beetje de rockster onder de regisseurs. In alweer zijn negende film duikt hij in het Hollywood van de jaren zestig, vorige eeuw. Het is een tijd waarin alles verandert. Tegen deze achtergrond proberen TV-ster Rick Dalton en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen. Tarantino's nieuwste film is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk waarin hij meerdere verhaallijnen verweeft. Zoals in al zijn films weer voorzien van een imposante ensemblecast, deze keer geleid door Leonardo DiCaprio en Brad Pitt.

Kans maken op twee kaarten voor Once Upon A Time In … Hollywood op zaterdag 12 oktober om 20.00 uur? Mail dan naar actiededrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa aan de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mail op de hoogte gesteld. Kaartverkoop en programma zie: www.cinemaenkhuizen.nl.