Kim Kromwijk-Lub in haar praktijk op de Meidenmarkt 2 in Enkhuizen.
Kim Kromwijk-Lub in haar praktijk op de Meidenmarkt 2 in Enkhuizen. (Foto: Tess Evenboer Fotografie)

Problemen? Relatiepraktijk De Kim

ENKHUIZEN - Een ontrouwe echtgenot(e), een kind wat nog steeds verdriet heeft van de scheiding, een vrouw die onzeker is na jaren lang te zijn genegeerd, een man die in zijn ouderlijk gezin geen liefde heeft gekend of een stel wat niet met elkaar communiceert en jaloerse gevoelens heeft. Een greep uit een aantal voorbeelden die dagelijks in de Relatiepraktijk van Kim langskomen.

Alles is bespreekbaar, zonder oordeel. Door middel van diverse oefeningen komen mensen in beweging en krijgen snel inzicht. Relatie- en systeemtherapeut Kim: "Mensen denken vaak dat het alleen om relatietherapie gaat, echter geef ik ook individuele therapie en familieopstellingen. Iedereen in het leven staat in verbinding met relaties. De relatie tot jezelf, (ex) partners, kinderen, familie, collega's en vrienden. En daar komen vaak emoties bij los waar mensen diep ongelukkig of in de war van kunnen zijn."

Relatieweekend

Kim organiseert samen met haar man ook relatieweekenden op een prachtige locatie in West-Friesland. Drie dagen zonder afleiding van werk, kinderen of andere verplichtingen. Het programma wordt afgestemd op jullie vraagstukken om de dagen zo concreet mogelijk te benutten. Zo wordt het overzichtelijk waar jullie verbeterpunten liggen. Open, transparant en tot de kern. Deze dagen worden ervaren als zeer effectief en vaak doorslaggevend. Komen jullie er samen niet uit of loop jezelf met vraagstukken? Voel je vrij om contact op te nemen. Een kennismaking is geheel vrijblijvend en kosteloos: relatiepraktijkdekim.nl, info@relatiepraktijkdekim.nl en 06-28946500.