Nieuwe logo en nieuwe kleding voor zaalvoetbalvereniging Nieuweboer Architecten.
Nieuwe logo en nieuwe kleding voor zaalvoetbalvereniging Nieuweboer Architecten. (Foto: Pieter Prins)

ZVV Nieuweboer Architecten

WERVERSHOOF - Zaalvoetbalvereniging Architektenburo Bob Nieuweboer gaat voortaan verder onder haar nieuwe naam ZVV Nieuweboer Architecten. Het eerste elftal van de zaalvoetbalvereniging speelt dit seizoen in de Hoofdklasse.

Sinds het voorjaar van 1988 is Architektenburo Bob Nieuweboer de hoofdsponsor van de gelijknamige zaalvoetbalvereniging geweest. Wat begon als een driejarige overeenkomst eindigde in een verbintenis voor onbepaalde tijd.

Sponsoring

Uiteindelijk heeft de zaalvoetbalvereniging tot en met het seizoen 2018/2019 de naam ZVV Architektenburo Bob Nieuweboer mogen dragen.

Fusie

Door een fusie tussen Architektenburo Bob Nieuweboer en Tom Valks Architecten BNA in februari van dit jaar is de naam van het architectenbureau gewijzigd naar Nieuweboer Architecten.

Als gevolg van deze fusie en het doorzetten van de sponsoring draagt de zaalvoetbalvereniging sinds de start van het seizoen 2019/2020 de naam ZVV Nieuweboer Architecten.

De naamswijziging is gepaard gegaan met een nieuw logo en nieuwe kleding.

Er is afscheid genomen van het rood-wit; dat is ingeruild voor een prachtig groen-wit tenue en logo.

Goed voetbalspel

De zaalvoetbalvereniging prijst zich gelukkig met deze sponsor.

De vereniging is vast van plan haar waardering te tonen door goed voetbalspel bij de eerste teams te laten zien en plezier bij de andere vijfentwintig teams van de vereniging.