Ontdek de zin van het leven

ENKHUIZEN - Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is de Alpha-cursus: eten, ontmoeten, praten, lachen, leren en luisteren. In acht bijeenkomsten vanaf maandag 14 oktober ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt en heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen.

Wekelijks kom je bij elkaar, eet je gezellig samen, luister en discussieer je over een bepaald thema met anderen en krijg je heldere, aansprekende uitleg over het christelijk geloof.

Hoe kan ik geloven

Thema's die voorbij komen zijn bijvoorbeeld: Waarom zou ik geloven? Wat is het christelijk geloof en de Bijbel? Hoe kan ik geloven? Bidden; waarom en hoe? Deelname aan de cursus is vrijblijvend en gratis. De Alpha-cursus is iets voor jou, als je bijvoorbeeld wilt weten of er meer is tussen hemel en aarde, of je je kennis over het christelijk geloof wilt opfrissen.

Insprirerend

Lijkt het je wat? Kom dan eerst naar de introductie avond en ervaar zelf of het iets is voor je. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door een aantal inspirerende onderwerpen. De Alpha-cursus is een initiatief van de Vrije Baptistengemeente Enkhuizen.

Samen eten

Om 18.30 uur wordt gestart met een gezellige maaltijd. Interesse, nieuwsgierig of meer informatie? Meld je aan bij Gitta Klopper op 0228-593511 / cengklopper@gmail.com. Meer informatie is ook te vinden via alphacursus.nl.