Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Dé hout- en bouwspecialist!

HOOGKARSPEL - Bakker dé Houthandel is al decennia lang een vertrouwde naam in West-Friesland en de wijde omgeving. Het bedrijf is uitgegroeid tot een moderne hout- en bouwmaterialenhandel, werkend met de beste merken voor de aannemer, de klussenier, de tuinier en de particulier.

Wie aan bouwen, verbouwen of renoveren denkt, komt vanzelf terecht bij Bakker dé Houthandel. Bakker Hier vindt u een compleet programma bouwmaterialen zoals vurenhout, hardhout, gipsplaten, ijzerwaren, isolatie- en plaatmateriaal. Ook heeft Bakker dé Houthandel uitstekende materialen voor buiten- en binnen-wandafwerking, vloer- en plafondafwerking en dakafwerking. Daarnaast horen ook bevestigingsmiddelen, vensterbanken, deuren, profielen, rookkanalen, scheidingswanden, vloeren, plinten en vlizotrappen tot deze categorie.

Tuinhout

Bakker dé Houthandel in Hoogkarspel is ook een waar Eldorado op tuingebied. Hier vindt u op een terrein van circa 15.000m² niet alleen maar 'gewoon' tuinhout, hier vindt u luxe tuinhuizen, blokhutten, buitenverblijven, veranda's, kapschuren, speeltoestellen, houten tuinmeubelen en een grote keuze aan tuinschermen, maar ook elektrisch gereedschap.

Snel materiaal nodig?

In de webshop kunt u alle producten bekijken en bestellen. Maak een keuze uit het menu voor meer informatie over de diverse materialen of bestel de materialen direct via onze webshop 24 uur per dag, zeven dagen per week. Of kom langs in onze showroom in Hoogkarspel. Meer dan 50.000 artikelen op bakkerdehouthandel.nl.