Afbeelding
(Foto: )

Maak kans op filmkaartjes A rainy day in New York

In samenwerking met Cinema Oostereiland biedt Weekblad De Drom deze week twee kaarten aan voor de film A rainy day in New York. Een komedie van Woody Allen.

A rainy day in New York is Woody Allens vijftigste ?lm als regisseur en scenarist. De sterrencast bestaat uit onder andere Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law, Diego Luna en Liev Schreiber. De romantische komedie vertelt het verhaal van een jong stel dat zich verheugt op een speciaal weekend in New York, ver weg van de universiteit waar ze beiden studeerden. Het weekend mondt uit in een ingewikkelde puinhoop. De ?lm is de derde samenwerking tussen Allen en de vermaarde, met een Oscar bekroonde cameraman Vittorio Storaro.

Kans maken op twee kaarten voor A rainy day in New York op zaterdag 31 augustus om 20.00 uur? Mail dan naar actiedrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa aan de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mail op de hoogte gesteld. Voor kaartverkoop en informatie over het programma: www.cinemaenkhuizen.nl.