Hun garagerock klinkt als een goeliede motor van een klassieke Chevrolet
Hun garagerock klinkt als een goeliede motor van een klassieke Chevrolet (Foto: Anita Muskee)

Live in vernieuwd Cayen

ENKHUIZEN - Poppodium Cayen in de Peperstraat trapt zaterdag 14 september het live seizoen af met twee authentieke bands. Mitch Rivers opent het concert en later op de avond neemt The Tambles het over. De live show begint om 21.00 uur. De entree is acht euro.

Mitch Rivers veroverde de afgelopen jaren de Nederlandse Americana scene met zijn 70's vintage rock, maar in 2019 laat hij de term 'singer-songwriter' volledig los. De metamorfose heeft geleid tot een authentieke soul sound. Het vintage randje wordt gecombineerd met frisse invloeden uit de dance en R&B, en synthesizers rechtstreeks uit 80's disco en funk. De bandleden van The Tambles zijn een graag geziene gast in Enkhuizen. Soms net alsof ze uit een tijdmachine zijn gestapt. Want naast dat de jongens eruit zien als figuranten uit een 60's cult-film, klinkt ook hun garagerock als een geoliede motor van een klassieke Chevrolet Camaro op volle toeren. De jongens zijn ook bekend als de backingband van Jerry Hormone en als een van de meest geboekte bands van Popronde 2018, met maar liefst 27 shows.

Vóór en dóór jongeren!

Zelf een feest, bandavond of gametoernooi organiseren? Stage lopen? Vrijwilliger worden of je talent ontwikkelen? Is er nog plek op de DJ-workshop? Kan ik er repeteren met mijn band? Kan ik er mijn eigen hiphoptracks bouwen? Vragen over school, werk, verslaving, drugs, thuissituatie, seks, geld, relatie, groepsdruk, ruzie of een woning? Met al deze vragen kun je bij Cayen en de jongerenwerkers terecht. Kom gezellig langs. Iedereen is welkom. Bekijk de vernieuwde website cayen.nl en volg Facebook en Instragram.