Een van de gasten van de vorige talkshow was Rona Uitentuis, onder meer van de BeemsterBeleving. Hier in gesprek met Jaap Sluis.
Een van de gasten van de vorige talkshow was Rona Uitentuis, onder meer van de BeemsterBeleving. Hier in gesprek met Jaap Sluis. (Foto: Han Giskes)

4e Ondernemerstalkshow NV Purmerend

PURMEREND - Maandag 11 maart wordt in de kleine zaal van theater De Purmaryn voor de vierde keer de ondernemerstalkshow NV Purmerend gehouden. Na een inloop vanaf 16.30 uur vindt van 17.00 tot 18.00 uur de talkshow plaats en kan er aansluitend tot 19.00 uur worden nagepraat en geborreld.

Tijdens de NV Purmerend, een initiatief van de Purmerendse Regio Ondernemers (PRO) en het Servicepunt Leren en Werken Zaanstreek Waterland, wordt op basis van interviews het ondernemen in stad en streek belicht.

Dit jaar drie keer

De talkshow wordt dit jaar minstens drie keer gehouden. De interviews worden gedaan door Jaap Sluis en Rosalie Smit. In de vierde aflevering van de NV Purmerend komt onder meer het Purmerendse bedrijf Viskon Glas aan bod.

Verder vertelt directeur Yolanda Hoogtanders wat het leerwerkbedrijf Werkom voor ondernemers uit stad en streek kan betekenen.

Student on Stage

Een nieuwe rubriek is Student on Stage waarin een student van het Horizon College een korte pitch voor een stageplaats bij een regionaal bedrijf houdt.

John Bontje van Rodi Media vertelt waarom het mediabedrijf een samenwerking met Burrie Media is aangegaan en het ondernemersmagazine Regio Zaken onder zijn hoede neemt.

De talkshow is mogelijk dankzij de ondersteuning van onder meer theater De Purmaryn, kringloopwinkel Noppes, Servicepunt Leren en Werken Zaanstreek Waterland, de gemeente Purmerend, Stichting Purmerend 2000 Plus en de Rabobank Waterland en Omstreken.

De borrel na afloop wordt aangeboden door Sligro De Kweker Purmerend.

Gratis toegankelijk

De talkshow is gratis toegankelijk. Belangstellenden wordt gevraagd zich vooraf aan te melden via info@nvpurmerend.nl onder vermelding van een bedrijfs- of organisatienaam en het aantal bezoekers.

Iedereen is vanaf 16.30 uur welkom.