Sandow wint bekerwedstrijd

PURMEREND - ZVVO Sandow, koploper in de eerste klasse van het zaalvoetbal, heeft in de vierde ronde van de beker met 9-7 gewonnen van Golden Stars 2.

Na een matige start met veel persoonlijke fouten werd de ruststand op 3-4 bepaald. Dennis Jansen scoorde voor Sandow nog 1-1, waarna de Amsterdammers naar 1-4 uitliepen. Sandow herstelde zich echter knap door een fraai doelpunt van Donny Gerver. Rowin Mol scoorde de aansluitingstreffer.

Spanning terug

In de tweede helft ging het tot halverwege gelijk op, Dennis Jansen maakte gelijk maar vervolgens kwam Golden Stars weer op voorsprong, Dennis Pals zorgde voor de gelijkmaker, waarna Sandow met snelle doelpunten van Jansen en Gerver uitliep naar 7-5. Rowin Mol bracht met een eigen doelpunt de spanning weer enigszins terug, maar Jansen bracht het verschil weer op twee doelpunten.

In de slotminuten kwam Golden Stars nog even terug met een leep balletje langs keeper Erik de Koekkoek in de rechterhoek. Dennis Pals besliste uiteindelijk de wedstrijd in de slotminuut en bracht de eindstand 9-7 op het bord.

Woensdagavond 6 maart speelt Sandow in de Amsterdamse Sporthallen Zuid voor de competitie tegen middenmoter Schollevers.