Het is mogelijk om met partner, kind, kleinkind of vriend deel te nemen.
Het is mogelijk om met partner, kind, kleinkind of vriend deel te nemen. (Foto: )

Gratis proefles Atelier voor Twee

PURMEREND - Op woensdag 6 maart, van 09.30 tot 12.00 uur, is bij Cultuurhuis Wherelant een gratis proefles Atelier voor Twee.

Tijdens de cursus voor senioren die door dementie of een andere belemmering niet makkelijk zelf meer mee kunnen doen, is het mogelijk om samen met partner, kind, kleinkind of vriend deel te nemen aan een fijne creatieve ochtend.

Voor kwetsbare senioren en hun mantelzorger

U ontmoet docenten en vrijwilligers en bezoekt de ateliers van Cultuurhuis Wherelant waar de lessen plaats zullen vinden. Tijdens de proefles maakt u kennis met de manier van werken van de docenten en kunt u verschillende materialen uitproberen.

Het doel is samen genieten van het schilderen of boetseren en van de gezelligheid met elkaar.

Het atelier vindt het hele jaar door plaats op de woensdagochtend van 09.30-12.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. De cursus start de week erop vanaf 13 maart. Verdere informatie staat op de website van Cultuurhuis Wherelant: www.wherelant.nl.

Voor deelname kan een indicatie aangevraagd worden bij het WMO-loket van de gemeente Purmerend. Bij Waterlandwelzijn kunnen geĂ¯nteresseerden zich informeren en is er assistentie bij de indicatieaanvraag: info@waterlandswelzijn.nl

Met indicatie

Voor deelnemers met indicatie is de activiteit kostenloos, voor de partner zijn de kosten € 7,50 per keer voor koffie en materiaal.

Voor aanmelding: tel. 0299 43 47 77 of mailen naar info@wherelant.nl