Kitty Boel-Dix
Kitty Boel-Dix (Foto: Vincent de Vries/ / RM)

Kitty's Walk & Talk voor Wij Allemaal

PURMEREND - Het is zaterdag 25 mei tijd voor de gezellige wandeltocht Kitty's Walk en Talk. De opbrengst gaat volledig naar Stichting Wij Allemaal, het inloophuis voor (ex) kankerpatiënten.

Initiatiefneemster van deze loop is Kitty Boel - Dix, zelf sinds vier jaar geconfronteerd met de ziekte. Wij Allemaal betekent veel voor haar en met deze tocht wil ze wat teruggeven. Kitty: "De geweldige gesprekken gedurende de tocht, de saamhorigheid, de steun, reacties en bijdrages van zoveel diverse mensen en bedrijven tijdens de eerste editie waren overweldigend en hartverwarmend. Ik ben enorm trots dat er nu al een derde editie komt en het dus echt is gelukt er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken."

De wandeltocht

De tocht is ongeveer 5 kilometer, zodat meedoen voor iedereen mogelijk is, en voert door de mooie, landelijke omgeving rondom het inloophuis. "Samen wandelen, praten en genieten van een stralende middag! Dat is het doel. Onderweg ontvangen de wandelaars een gezonde verfrissing. Verder hebben we nog wat leuke, kleine verrassingen voor ze in petto. Het moet vooral een gezellige middag worden!", aldus Wendy Kok van het inloophuis.

Geldinzameling

Het tweede doel is natuurlijk dat er zo veel mogelijk geld wordt opgehaald voor Wij Allemaal. Deelnemers kunnen een vrijwillige bijdrage bij inschrijving doneren of zich laten sponsoren door familie en vrienden. Bij de finish worden de gesponsorde hapjes en drankjes verkocht om nog meer geld voor dit fantastische doel op te halen. De organisatie van de Walk & Talk bestaat uit vrijwilligers en donaties van bedrijven en particulieren en álle opbrengsten gaan naar Wij Allemaal.

Even alles op een rijtje

Zaterdag 25 mei 2019, Inloophuis Wij Allemaal, Burgemeester D. Kooimanweg 11, 1442 BZ Purmerend. Verzamelen vanaf 13.30 uur, de wandeltocht start om 14.00 uur. Finish rond 15.30 uur, naborrelen en nagenieten tot ongeveer 17.00 uur. De vrijwillige bijdrage en/of het sponsorgeld wordt ingezameld op 25 mei. Inschrijven kan via info@wij-allemaal.nl of op bij inloophuis Wij Allemaal. Like en deel het evenement op de Facebookpagina.

Herstelproces

Stichting Wij Allemaal zet zich in voor (ex-) kankerpatiënten, hun familie en vrienden. "Wij willen het herstelproces positief beïnvloeden door allerlei vormen van nazorg te bieden."

Meer informatie

Voor meer informatie kan iedereen mailen naar info@wij-allemaal.nl of neem even een kijkje op www.wij-allemaal.nl.