Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Kunst, interieur & design EXPO 2019

REGIO - Met trots opent Piet-Jan van den Kommer vrijdag 24 mei zijn deuren voor de EXPO 2019. Piet-Jan van den Kommer en partners laten zien dat kunst een verrijking is in een woon- en leefomgeving. Een must see voor kunst, interieur en lifestyle liefhebbers.

Verschillende toonaangevende kunstenaars, waaronder Bastiaan Woudt, Jeanne Opgenhaffen, Judith Wiersema en Robbert Fortgens en nieuw talent exposeren hun laatste werken zowel binnen als buiten op het terrein.

En er is meer:Vernieuwde showroom met een bijzondere exclusieve handgemaakte houten woonkeuken met marmeren werkblad, welke is voorzien de nieuwste technieken en features op het gebied van keukenontwerp. Sneakpreview Piet-Jan van den Kommer bedden collectie WWOO toont een sneak preview van de nieuwe collectie buitenverlichting passend bij de betonnen buitenkeukens. Tevens organiseert WWOO een workshop tijdens de EXPO samen met de masterchef van Big Green Egg(zie www.wwoo.nl voor deelname).

Er is tevens volop interieur en design inspiratie op te doen met de laatste innovaties en ontwerpen, van o.a. sanitair tot stalen deuren, door de partners op het terrein: Filiaal 4, Cozijnen, Eet op locatie en WWOO concrete outdoor Kitchen. De Noordervaart 127 wordt gevormd door een prachtig 1,5 hectare groot terrein, gevuld met fruitbomen, diverse buitentuinen en een volledig gerenoveerde stolpboerderij uit de 18de eeuw.

De expositie vindt plaats op de Noordervaart 127 te Stompetoren en zal duren van 24 mei t/m 2 juni 2019. De expositie is alle dagen vrij te bezichtigen van 10.00 tot 16.00 uur.