Beemster Polder Toernooi bij LTC Beemstar

BEEMSTER - Van maandag 17 tot en met zondag 24 juni wordt bij LTC Beemstar het 35e Sport 2000 Beemster Polder Toernooi gehouden.

Op 15 en 16 juni is het voorweekend er is er een beginnerstoernooi.

Aan het toernooi, (van origine een dubbel-toernooi voor 35 plussers in de speelsterktes 6, 7, 8 en 9) zijn dit jaar nieuwe categorieën toegevoegd. Spelers in de sterktes 4,5 en 6 vanaf 17 kunnen nu ook meedoen aan het leukste toernooi van Beemster en omstreken. Voor hen staat niet alleen het dubbelspel maar ook het enkelspel op het programma en dit zorgt voor meer spektakel en meer jeugd op de baan!

Ook nieuw in onze jubileum-editie is dat wij in het voorweekend een beginnerstoernooi organiseren. Dit toernooi is speciaal voor beginnende tennissers met niveau 8 en 9 en is bedoeld om hen op een ontspannen manier te laten kennismaken met het wedstrijdelement in onze mooie tennissport en met de gezellige toernooisfeer op onze vereniging.

Omdat deze jubileumeditie samenvalt met 20 jaar Beemster Erfgoed, is er speciale aandacht voor onze mooie polder. Het thema Beemster komt terug in ons affiche, onze hapjes en drankjes, onze spectaculaire prijzentafel en in de pub-quiz.

Inschrijven kan tot 27 mei via www.toernooi.nl of via de link op de www.ltcbeemstar.nl