Rock in de kerk! terug in Beemster Keyser

MIDDENBEEMSTER - Rock in de Kerk! is op zaterdag 1 juni terug in de Beemster Keyser. Vanaf 20.30 uur swingt en rockt de band, met Niels van der Gulik, Jos Kolenberg, Erik Bogers, Auke Haaksma en Richard Heijerman in de kerk in Middenbeemster.

Rock in de Kerk! is geboren in de Beemster Keyser. In januari vorig jaar werden de eerste stappen gezet tot wat men nu een volwaardig theaterconcert kan noemen. Een 'rock'-concert met lichtshow, beelden en swingende muziek. Het publiek krijgt een zeer divers Engelstalig muziekprogramma via al zijn zintuigen toegediend. Dat van klein naar groter tot groots gaat. Een combinatie van spirituele beleving en geweldige muziek dat bij ieder optreden tot de laatste druppel wordt uitgewrongen. In al zijn eenvoud kant-en-klaar voor het voetlicht gebracht. Alles en iedereen ademt muziek. Het wordt zitten en genieten! Puur luisteren zonder achtergrond ruis, meedeinen en uiteindelijk misschien wel meezingen op zaterdag 1 juni.

Deze avond zal de band het publiek entertainen met Engelstalige covers; een tribute aan de legendarische muziek van weleer. De band bestaat uit frontman, zanger Niels van der Gulik, Jos Kolenberg op Gitaar, Erik Bogers op toetsen, Auke Haaksma op basgitaar en Richard Heijerman op drums. Deze topmuzikanten spelen een heerlijke mix van Beatles, Stones, Creedence Clearwater Revival, Bowie, Otis Redding, Police, Fleetwood Mac, Doors, Led Zeppelin en vele anderen.

De Beemster Keyser staat aan de Middenweg 148 in Middenbeemster. De toegang is € 15,- . Reserveren kan door een mail te sturen naar info@wiewatwaarop49.nl Bellen kan ook, naar 06 54 66 70 49.