Afbeelding
(Foto: Jeremie BERNARD. JB@PUREPIX.FR)

Reuring opent met spectaculaire act in de binnenstad

PURMEREND - Het Reuring Festival opent dit jaar weer met een act in de binnenstad. Een parade met sirenes van Mécanique Vivante zullen donderdagavond de straten van Purmerend 'onveilig' maken. De Franse groep trekt met muzikale installaties door de stad en eindigt op de Koemarkt. Daarnaast zullen er op de Koemarkt verschillende verrassingsoptredens zijn. De opening wordt mede mogelijk gemaakt door Purmerend 2000+ en BIZ Koemarkt.

Van donderdag 27 tot en met zondag 30 juni staat de binnenstad van Purmerend en het festivalhart in het Leeghwaterpark weer bol van de meest uiteenlopende voorstellingen. Met straattheater, live muziek en toffe acts biedt het Reuring Festival voor iedereen heerlijke momenten. Zo goed als alle voorstellingen en optredens zijn gratis toegankelijk en verschillende artiesten zijn meerdere dagen te gast, wat de ideale kans biedt om niets van het programma te hoeven missen.

Theater op Locatie

Juist die ene voorstelling op die bepaalde plek geeft theater op locatie een extra dimensie. Verspreid over Purmerend én de Beemster biedt het festival dit jaar mooie voorstellingen op locatie. Een bijzondere, respectvolle en intieme voorstelling op de oude begraafplaats...

(lees het vervolg van de voorpagina op pagina 3)