Reuring biedt spetterend optreden.
Reuring biedt spetterend optreden. (Foto: Jeremie BERNARD. JB@PUREPIX.FR)

Vervolg van de voorpagina

Reuring biedt spetterend optreden in binnenstad

door de Italiaanse Caterina Moroni, de dansvoorstelling 'Hersenvakantie' van Vloeistof waar je als toeschouwer zelf steeds meer onderdeel wordt van de voorstelling en de Theatrale Wandeling: Reuring in de Beemster.

Kaarten verkrijgbaar op reuring.com

Kaarten voor deze voorstellingen zijn verkrijgbaar op de website reuring.com.

Straattheater

In het Leeghwaterpark en op de straattheaterdag kan genoten worden van internationaal straattheater van hoog niveau met de Arnhemse Meisjes, AMI6, Otto Il Bassotto, Duo Diesel, Compangie Mobilette, Goma en meer… Cia Moveo geeft vrijdag- en zaterdagavond een mooie dansvoorstelling in het amfitheater.

Reuring Kidz

Na het succes van vorig jaar komen Pip & Pelle, Samba Salad en de Fiepbus weer naar de Kidzmiddag op vrijdag. Samba Salad zorgt in het Zwoele Groen voor zomerkriebels die zo kietelen dat er niets anders opzit dan dansen en meezingen. Van merengue tot flamenco en van samba tot calypso! Verplichte stop op deze middag: de Spurd Kidz Funzone!

Variatie hoofdpodium

De vrijdagavond staat in het teken van Latin en Salsa met o.a. Edsel Juliet op het hoofdpodium en Joris Linssen & Caramba op het podium in het Zwoele Groen.

Tijdens de Tribute Night op zaterdagavond brengt Purple Project een eerbetoon aan Prince, ABBA Gold een hommage aan ABBA en de Vipers een ode aan Queen.

Reuring Cityslam

De line-up op de slotdag Reuring Cityslam mag er wezen met namen als Famke Louise, Davina Michelle, Jeangu Macrooy en Suzan & Freek.

Davina Michelle op Reuring CitySlam

De Daredevils, zijn dit jaar ook weer aanwezig! In het Zwoele Groen en in de Dance Arena kan er weer lekker los gegaan worden op een bonte mix aan stijlen van house, hiphop tot smooth R&B.

www.reuring.com.