Ramon Kurpershoek van MAX Juwelier en Edelsmederij is al helemaal in de Sintstemming.
Ramon Kurpershoek van MAX Juwelier en Edelsmederij is al helemaal in de Sintstemming. (Foto's: Fred Homan)

Sinterklaasmarkt Reigerspassage

HOOGKARSPEL - In winkelcentrum Reigerspassage is zaterdag 23 november een gezellige sinterklaasmarkt. Hocus Pocus Piet en ballonnenclown Suus zijn er 's morgens voor de kinderen en in de middag bezoekt Sinterklaas en zijn Pieten de markt.

De Sinterklaasmarkt is hét moment om betaalbare Sintcadeautjes te scoren. Winkeliers en hobbyisten bieden deze dag de mooiste en leukste producten voor een gezellig Sintprijsje aan. Van zelfgemaakte chocolade en schilderijen tot natuurlijk heel veel speelgoed! Ook presenteren verschillende verenigingen uit de gemeente zich deze dag.

Hocus Pocus Piet

De gehele dag is winkelcentrum Reigerspassage omgetoverd tot een waar Sint eldorado. 's Morgens lopen ballonnenclown Suus en Hocus Pocus Piet rond.

Voor de jonge kinderen een leuke manier om in de feeststemming van Sinterklaas te komen voordat hij later op de dag Hoogkarspel aandoet.

Op de foto

De Goedheiligman wordt 's middags verwelkomd in de Reigerspassage. Tijd om handen te schudden.

En misschien wel op de foto te gaan met deze kindervriend!

Kindervriend

Het wordt een vrolijke boel, vertelt Angelique Bouwman die namens de winkeliersvereniging de sinterklaasmarkt organiseert.

Angelique: "Iedereen loopt die middag al uit om hem binnen te halen. Supergezellig natuurlijk om dan ook even de markt aan te doen. Het belooft echt een gezellige dag te worden en de Sint zal zeker een rondje doen in het winkelcentrum."

Stempelkaart

Ook deze dag is de stempelkaart van de stempelkaartactie van de winkeliers geldig.

Sabine Stap van boetiek Ba-sta heet Sinterklaas hartelijk welkom.