Afbeelding
(Foto: )

Maak kans op filmkaartjes The Irishman

In samenwerking met Cinema Enkhuizen biedt Weekblad De Drom deze week twee kaarten aan voor de film The Irishman. Een drama van Martin Scorsese.

Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci schitteren onder regie van Martin Scorsese. Drie uur op het puntje van je stoel. The Irishman schetst een beeld van de georganiseerde misdaad in Amerika na de Tweede Wereldoorlog. Hoofdpersoon is oorlogsveteraan Frank Sheeran (De Niro), een crimineel en huurmoordenaar die samenwerkte met de meest gevreesde onderwereldfiguren uit de 20ste eeuw. Alles draait om de onopgeloste moord op de legendarische vakbondsleider Jimmy Hoffa (Pacino). The Irishman is een monumentale reis door de verborgen wereld van de georganiseerde misdaad: de dagelijkse werking, de onderlinge rivaliteit en de connecties met politieke mainstream.

Kans maken op twee kaarten voor The Irishman op zaterdag 16 november om 19.00 uur? Mail dan naar actiededrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa aan de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mail op de hoogte gesteld. Kaartverkoop en programma zie: www.cinemaenkhuizen.nl.