De gelukkige van dit jaar: Prins Roberto P.
De gelukkige van dit jaar: Prins Roberto P. (Foto: Richard Heeres)

Bob Post is Prins Roberto P.

ENKHUIZEN - Rond de elfde van de elfde wordt overal in het land de nieuwe Prins Carnaval bekendgemaakt. De Haringhoppers maakten afgelopen weekend om elf over elf in De Nieuwe Doelen bekend dat Bob Post Prins Carnaval wordt.

De laatste jaren worden via social media wat hints de wereld ingestuurd. Zo ontstaat de week voor de Prins bekendmaking een leuke en levendige discussie over wie dit jaar Prins Carnaval wordt.

Haringhoppers

Zaterdag werd in een goed gevulde foyer van De Nieuwe Doelen onthuld dat Bob Post en Nikki Oud zich Prins en Prinses carnaval 2019-2020 van de Haringhoppers mogen noemen. Bob gaat in Haringdonk regeren als Prins Roberto P. Bob is sinds 2010 eigenaar van NIBO Installatietechniek en Nikki is leerkracht op 't Palet in Grootebroek. In hun vrije tijd houden ze naast lekker eten en drinken veel van sporten. Bob schaatst graag en Nikki speelt zaalvoetbal.

Aanstekelijk

Daarnaast hebben ze nog een gezamenlijke liefde, fietsen. "De afgelopen jaren zijn we een aantal keer, met veel plezier, te carnavallen geweest. De gezellige sfeer, muziek en de vrolijke mensen werken aanstekelijk en we hoefden dus ook niet lang na te denken toen voorzitter André Stuut ons vroeg of wij prins en prinses wilde zijn! We hebben heel veel zin in de komende tijd en kijken uit naar alles wat komen gaat", vertelt het kersverse Prinsenpaar. Het bestuur van de Haringhoppers is blij dat Prins Roberto P. met zijn prinses zo volmondig ja hebben gezegd. Het bestuur heeft het volste vertrouwen dat de nieuwe Prins en Prinses volwaardige opvolgers zullen zijn van Prins Vicinus (Ruud Bijl en zijn Yvette).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding