Afbeelding
(Foto: aangeleverd).

Nieuwe Kia XCeed onthuld door Autobedrijf De Dreu

ENKHUIZEN - Het is alweer 1 ½ jaar geleden dat Autobedrijf De Dreu officieel Kia-partner werd voor de regio Enkhuizen en veel Kia-rijders hebben De Dreu al weten te vinden voor service en onderhoud. In de goed geoutilleerde werkplaats staan drie monteurs voor u klaar om uw Kia met zorg te repareren en onderhouden. Zij worden regelmatig door Kia bijgeschoold en beschikken dan ook over alle specifieke kennis die nodig is om aan uw Kia te kunnen werken.

Ook zijn er ondertussen al veel nieuwe Kia's afgeleverd vanuit de showroom in Enkhuizen, waar u voor zowel koop als leasing van een nieuwe of gebruikte Kia terecht kunt. "Kia is een fantastisch merk om mee te werken", aldus Jeroen Stegerman. "Niet alleen de kwaliteit is verbluffend goed, maar het zijn ook stuk voor stuk erg mooie modellen die goed in de smaak vallen" Kia is net voor het vijfde jaar op rij het beste volumemerk in de Initial Quality Study van J.D. Power, dit jaar met maar liefst 4 verschillende modellen in de top 10. Niet voor niets geeft Kia als fabrikant 7 jaar garantie op alle modellen.

Ook het design van Kia wordt erg gewaardeerd, zo valt Kia dit jaar opnieuw groots in de prijzen tijdens de Red Dot Awards. In 2018 ontving Kia al drie awards voor de Stinger, Stonic en Picanto en bij de uitreiking van de 2019 Red Dot Awards in juli neemt Kia opnieuw drie awards mee naar huis. De awards gaan deze keer naar de Ceed hatchback, Ceed Sportswagon en de ProCeed. Om de Ceed familie helemaal compleet te maken, is op 26 juni jl. de nieuwe Kia XCeed onthuld.

Deze nieuwe Kia XCeed is een CUV (urban crossover utility vehicle) die het praktische karakter van een SUV combineert met het sportieve weggedrag en de compacte afmetingen van een hatchback. Dankzij een uitgebreide reeks geavanceerde voorzieningen voor veiligheid, connectiviteit en infotainment is de XCeed een van de meest hightech auto's in zijn klasse. Voor de aandrijving is er keuze uit bijzonder efficiënte turbomotoren en is vanaf oktober 2019 te koop.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Autobedrijf De Dreu in Enkhuizen.