Stapels boeken zijn te koop om een extra centje binnen te halen voor De Krimbus.
Stapels boeken zijn te koop om een extra centje binnen te halen voor De Krimbus. (Foto: Pixabay)

Boekenbeurs voor De Krimbus

NIEUW-VENNEP - In gebouw De Krim aan de Eugenie Previnaireweg 63 is vrijdag 29 maart van 14.00 tot 19.00 uur en op zaterdag 30 maart van 10.00 tot 16.00 uur een boekenbeurs. De opbrengst is voor De Krimbus.

De Krimbus brengt senioren in Haarlemmermeer Zuid naar winkelcentra, arts, ziekenhuis, kapper, familie of welke bestemming ook, die de senioren zelf aangeven. De sterke kant van De Krimbus is altijd op tijd te komen en de mensen niet te lang te laten wachten voor het vervoer. Een team vrijwillige chauffeurs, onder leiding van coördinator Ludo Vermeulen rijdt de bus.

Meer te koop

De boeken, die voor een klein prijsje te koop zijn, zijn allemaal nagekeken door vrijwilligers Ton en Ger, die samen met Addy van Breen ook beide dagen aanwezig zijn. Ook zijn wat kleine spullen te koop, zoals gebreide sokken, poppenkleding, handgemaakte kaarten en puzzels. Ook voor deze verkoop staan vrijwilligers klaar. Een onderdeel van de boekenmarkt is een kleine verloting van een prachtig gevulde mand met koffie-apparaat en lekkers. Koffie en thee is beide dagen te verkrijgen.

St.SSoW

Stichting Senioren Samen op Weg (St.SSoW) heeft deze data in maart gekozen, omdat er in september al zo veel markten zijn in Nieuw-Vennep.