Modellen die voor het eerst op de catwalk lopen en ervaren modellen tonen kleding van verschillende centrumwinkeliers.
Modellen die voor het eerst op de catwalk lopen en ervaren modellen tonen kleding van verschillende centrumwinkeliers. (Foto: Sharon de Jong Fotografie)

Weekend vol Fashion Shows

HOOFDDORP - Hoofddorp Winkelstad staat de hele maand maart in het teken van fashion. Het hoogtepunt van de derde Fashion Event & More zijn de Fashion Shows op zaterdag 30 en zondag 31 maart. Op de catwalk zijn verschillende modeshows en dansoptredens te zien. Ruim dertig winkels uit Hoofddorp Centrum doen mee.

In het centrum ligt een paarse loper en in Polderplein-Binnen (plein voor HEMA) staat een catwalk waar tijdens het hele weekend modeshows voor alle leeftijdsgroepen zijn, met kleding en accessoires van verschillende winkels uit Hoofddorp. De gekozen modellen van de Castingdag van 3 maart lopen tussen professionele modellen op de catwalk in de kleding en met accessoires van alle favoriete winkels uit het centrum van Hoofddorp. Alle ondernemers uit Hoofddorp Winkelstad krijgen de mogelijkheid hun mode te showen. Een presentator vertelt tijdens de Fashion Shows over de verschillende collecties.

Zaterdag

De aftrap is zaterdag om 12.30 uur met een dansoptreden van de jonge dansers van Dansschool Marcella van Altena uit Hoofddorp. Daarna volgen vier grote modeshows, ingevuld door de verschillende modewinkels uit Hoofddorp. Het programma duurt tot 16.00 uur.

Zondag

Zondag start om 12.00 uur met een modeshow, speciaal voor lange dames en heren. Daarna kunnen de bezoekers genieten van drie grote modeshows ingevuld door de verschillende modewinkels uit Hoofddorp. Aan het eind van de middag wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt van de gekozen modellen van de Castingdag. Deze winnaar wint een professionele fotoshoot. Het programma duurt tot 16.00 uur.