Didi heropent aan het Polderplein in Hoofddorp.
Didi heropent aan het Polderplein in Hoofddorp. (Foto: Didi)

Heropening DIDI op het Polderplein

HOOFDDORP – DIDI, het modelabel met ruim tachtig winkels, heropent dit weekeinde haar winkel aan het Polderplein na een grondige verbouwing. Met de heropening van de winkel zet DIDI haar koers als modern modelabel verder voort.

De vernieuwde winkel heeft een verrassend, modern en duurzaam ontwerp. Met tweedehands meubels en accessoires en een deel van het meubilair uit de eerdere winkel is opgeknapt. Dit geeft de winkel een vertrouwd gevoel. In de winkel zijn lichte kleuren gecombineerd met warme materialen voor een toegankelijke uitstraling. Door het gebruik van nieuw midden meubilair zijn er intieme hoekjes gecreëerd waar klanten op hun gemak de collecties kunnen bekijken. DIDI wil met haar vernieuwde winkel een ontmoetingsplek zijn en mensen een fijne shopervaring meegeven. In de winkel is een ruime zithoek met goede koffie en er zijn ruime, comfortabele paskamers zodat de klanten ontspannen kunnen passen.

Vernieuwingen

DIDI heeft meer vernieuwingen doorgevoerd, waaronder een nieuwe maataanduiding waaraan naast maat 34 nu maat 48 is toegevoegd. Elke vrouw voelt zich welkom in deze winkel. Daarnaast heeft DIDI, naast haar huidige modecollecties, haar eigen bodycare-lijn gelanceerd. Vrij van parabenen en niet getest op dieren. De lijn is geïnspireerd op diverse landen, waaronder India, waar ook de roots van DIDI liggen. Voor de klanten van DIDI zijn de winkels een bron van inspiratie, een persoonlijke winkelstop en een fijne ervaring. Al deze eigenschappen wil het modemerk uitbouwen.

De winkel wordt dit weekend feestelijk geopend. Tijdens het gehele openingsweekend geldt 10 procent korting op de nieuwe collectie en bij besteding van 100 euro ontvangt de klant een gratis bodycare-product naar keuze.

DIDI

DIDI, 'grote zus' in het Hindi, staat voor warm, hartelijk en voor respect. Een bewuste, zelfverzekerde vrouw die om anderen geeft en sterk gelooft in samen. Ze beseft dat alles met elkaar is verbonden in de wereld. DIDI biedt deze vrouw inspirerende collecties, die perfect te combineren zijn. DIDI is Pretty Different; kleurrijk, origineel, inspirerend en positief.