Gediplomeerde golfprofessionals verzorgen de lessen.
Gediplomeerde golfprofessionals verzorgen de lessen. (Foto: Golfschool Spaarnwoude)

Ontdek met fijne actie hoe leuk golfen is bij Golfschool Spaarnwoude

VELSEN-ZUID - Altijd al eens willen ervaren hoe leuk golfen is? Start dan nu met lessen en neem 5 uur gratis golfles bij Golfschool Spaarnwoude.

Golfschool Spaarnwoude start met een compleet nieuw lesconcept. Beginnende golfers krijgen vijf gratis lessen om kennis te maken met de golfsport om zo daarna wellicht het GVB pasje te halen middels een scherpe aanbieding. Ook kunnen zij meteen een GVB-cursus volgen voor het GVB (HCP 54).

De missie van het compleet nieuwe lesconcept is de toegankelijkheid van de golfsport te bevorderen, gecombineerd met een hoge kwaliteitsstandaard. Het nieuwe concept biedt een ruime variatie aan lesmogelijkheden voor beginnende en gevorderde golfers met duidelijke opleidingstrajecten, gegarandeerde eindresultaten en veel aandacht voor individuele golfwensen. De golfschool staat zeven dagen per week klaar, overdag en 's avonds.

Golfschool Spaarnwoude verzorgt de lesactiviteiten op het prachtige golfcomplex van Golfbaan Spaarnwoude in het mooie natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude. Een perfecte oefenaccommodatie die bestaat uit een driving-range, een putting-, chipping en een pitchinggreen met oefenbunker.

5 uur gratis golfles

Start nu met een golfcarrière en leer de basisbeginselen in de eendaagse golfcursus. Na de cursus is de golfer in het bezit van baanpermissie waarmee hij de golfsport kan ontdekken in de baan. In 5 uur leren de cursisten alles over putten, chippen en swingen. De cursus wordt gegeven in groepen van zes tot twaalf personen.

Golfschool Spaarnwoude biedt naast de eendaagse golfcursus de mogelijkheid het GVB (HCP 54) te halen. Twee intensieve lesdagen onder begeleiding van gediplomeerde golfprofessionals van Spaarnwoude met theorie- en praktijkles, een theorie-examen, lidmaatschap voor de GVB pas, golfclubs, ballen voor drivingrange en waardebonnen, te besteden in de shop en op de golfbaan. De deelnemer bezit na deze cursus baanpermissie en een theoriebewijs. Speel vervolgens samen met iemand die al een GVB heeft een ronde en haal daarmee de eigen GVB (HCP 54).

Totale waarde van het pakket is 390 euro, op vertoon van de advertentie op deze pagina betaalt de cursist 149 euro. Deelnemen aan een golfcursus, inschrijven kan op www.golftotaal.com en neem de advertentie mee.

Naast de twee bovenstaande cursussen biedt golfschool Spaarnwoude inlooplessen, masterclasses, privélessen en wintercursussen aan. Info: 06-16453303.

www.golftotaal.com

De lessen worden gegeven in niet al te grote groepen.