Helen Michaëlis, eigenaar en therapeut van Personal Touch Nederland.
Helen Michaëlis, eigenaar en therapeut van Personal Touch Nederland. (Foto: Joyce)

Personal Touch heeft tot doel Nederland gezonder te maken

NIEUW-VENNEP - Het hoofdkantoor van Personal Touch Nederland van Helen Michaëlis, eigenaar en therapeut van Personal Touch Nederland, zit sinds enige tijd in Nieuw-Vennep. De vernieuwde praktijk is te vinden aan de Kreilerhof 41.

Helen Michaëlis is in 2012 gestart met Personal Touch Nederland vanuit haar missie om iedereen in Nederland gezonder te maken. Zij gaat uit van de filosofie, dat evenwicht gezondheidsbevorderend werkt, waarbij lichaam, geest en ziel een samenspel zijn. Gezond water, een gezonde bloedsomloop en aanvullende voeding is hier een belangrijk onderdeel van.

Helen is therapeut en behandelt in haar praktijk pijnklachten, stress- en burn-outklachten, auto-immuunziektes en psychosomatische klachten. Wie aanvullend verzekerd is, kan de behandeling(en) geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen.

Preventief

Personal Touch Nederland is een franchiseorganisatie die als missie heeft om iedereen in Nederland gezonder te maken door preventief te werken aan de gezondheid, door zich onder andere te richten op gezond water, gezonde voeding en fysische vaattherapie. Franchisenemers, erkende zorgadviseurs en therapeuten zijn in verschillende plaatsen actief.

Informatie

Wilt u meer informatie over de behandelingen en de hulp die Helen Michaëlis te bieden heeft om preventief te werken aan uw gezondheid, bel voor vrijblijvende informatie naar 023-2100157.

Personal Touch Nieuw-Vennep
023-2100157
info@personaltouchnederland.nl
www.personaltouchnederland.nl