Politielogo.
Politielogo. (Foto: Politie.nl)

Politieberichten Haarlemmermeer

HAARLEMMERMEER - De politieberichten van afgelopen week uit gemeente Haarlemmermeer:

Snelheidsduivel

SCHIPHOL - De politie zag in de nacht van 9 op 10 juni een automobilist met wel heel veel haast. De snelheidsduivel reed met 250 kilometer per uur over A4 waar 100 is toegestaan. De automobilist werd echter achtervolgd door een motoragent, die de auto ter hoogte van Schiphol aan de kant zette. Zijn rijbewij is in beslag genomen. Het Openbaar Ministerie handelt de zaak af. De snelheidsboete is rond de 2000 euro.

Auto brandt uit

HOOFDDORP - Op de Sparresholm is in de nacht van 6 op 7 juni een geparkeerde auto uitgebrand. De brand werd rond 1.00 uur ontdekt door buurtbewoners. De brandweer heeft de wagen geblust. De eigenaresse verwacht brandstichting.

Woninginbraken

De politie meldt op Twitter dat er van 27 mei tot 3 juni vijftien, waarvan negen keer een poging tot, woninginbraken waren in Haarlemmermeer. Drie keer in Spaarndam, vijf keer in Hoofddorp, twee keer in Nieuw-Vennep, drie keer in Zwanenburg, één keer in Lijnden en in Rijsenhout. Met name werd getracht in de avond- en nachturen in te breken. De werkwijze van de daders loopt uiteen. Bel bij verdachte situaties altijd direct 112.