De aula voor de herdenkingsdiensten heeft een prachtig uitzicht.
De aula voor de herdenkingsdiensten heeft een prachtig uitzicht. (Foto: CDB Lisse)

Bij CMD Lisse maken tranen plaats voor een glimlach

LISSE - Bij Crematorium Duin- en Bollenstreek kan het moment van afscheid nemen geheel persoonlijk worden ingevuld. Ook bij een begrafenis kan het opbaren en de herdenkingsdienst plaatsvinden in de aula's, familiesuites of ontvangstruimtes die het crematorium biedt. Van intiem en bescheiden tot een groots en meeslepend afscheid, alle wensen kunnen worden vervuld bij dit crematorium in het hart van de Bollenstreek.

Na bijna 3 jaar is het crematorium niet meer weg te denken uit de regio. "Steeds meer families vinden hun weg naar ons crematorium. Niet alleen omdat we persoonlijk meedenken en uitgebreide horeca hebben, maar ook vanwege onze centrale ligging. Vanuit Amsterdam of Den Haag is het nog geen drie kwartier met de auto."

"Tijdens de condoleance maken de tranen vaak plaats voor een glimlach. Met een hapje en een drankje brengt het vertellen van verhalen een emotionele ontlading en veelal een glimlach." Met een keuze uit zelfgemaakte warme- en koude hapjes, luxe broodjes, de traditionele bitterbal en grootmoeders cake kunnen alle cateringwensen worden vervuld.

Ook benieuwd wat er mogelijk is voor uw afscheid, het afscheid van een dierbare of wilt u eens rondkijken? Zondag 23 juni kunt u zich tussen 11.00 tot 17.00 uur laten informeren over alle mogelijkheden bij Crematorium Duin- en Bollenstreek aan de Achterweg-Zuid 62. Het team van betrokken medewerkers biedt een blik achter de schermen in de familiesuites, de aula's en de GedenkBoutique. Ook staan de deuren naar de ovenruimte open en zijn vragen te stellen.

https://cdblisse.nl