De Bolstra-baan by night.
De Bolstra-baan by night. (Foto: Haarlemmermeersche Golfbaan)

Compleet vernieuwd oefencentrum

CRUQUIUS - De golfmarkt en -wereld zijn veranderd. Huidige, nieuwe en jonge spelers hebben minder tijd door carrière en gezin en zoeken meer uitdaging in training en spel. Mede daarom heeft de Haarlemmermeersche Golfclub aan de Spieringweg vorige zomer haar oefenfaciliteiten aangepast en de Bolstra-baan met 9 holes par 3 baan opnieuw ontworpen en aangelegd.

HGC speelt in op veranderde behoefte

Willem de Vries, voorzitter van HGC, is trots: "Om jonge, drukke, maar ook juist oudere golfers extra speel- en oefenmogelijkheden te bieden, is niet alleen de driving range, maar ook de Bolstra-baan voorzien van LED-verlichting op de afslagplaatsen en greens, zodat ook 's avonds gespeeld en geoefend kan worden. Een faciliteit, uniek in Nederland. Bovendien is de nieuwe Bolstra-baan (9 holes par-3) langer en uitdagender met grotere greens, bunkers en waterpartijen die overeenkomen met niveau en kwaliteit van de overige 27 wedstrijdholes."

Door de aanpassingen biedt de golfclub, naast de 27-wedstrijdholes, voor zowel de beginnende als de ervaren golfspeler een uitdagend oefencentrum met een driving range met 64 afslagplaatsen, twee afsluitbare oefenruimtes waar de professionals met moderne (meet)apparatuur (indoor)lessen kunnen verzorgen. Met zes targetgreens en een rugbydoel om meer fun, uitdaging en beleving tijdens de training te ervaren.

De Haarlemmermeersche is een golfclub midden in het historische landschap van Haarlemmermeer met een 27-holes wedstrijdbaan vol uitdaging en speelkwaliteit voor golfers van alle niveaus. HGC profileert zich graag als gastvrije golfclub waar golfers ook kunnen genieten van een hapje en drankje in De Drie Gemalen.

https://www.hgcgolf.nl