Net na de start over de Hoofweg langs de Ringvaart.
Net na de start over de Hoofweg langs de Ringvaart. Foto: Anke Steffers

Vrijheid en vriendschap met Philia

NIEUW-VENNEP - De wandelclub van Stichting Philia viert zaterdag de vriendschap met een gezond ontbijt bij Lunchroom de BioExpress in Tuincentrum Suidgeest en, aansluitend, een wandeling in de omgeving van Nieuw-Vennep. Geïnteresseerden (mensen die er even een dagje uit willen en / of op zoek zijn naar vriendschap) zijn welkom om 10.00 uur.

Net als vrede en vrijheid is ook vriendschap iets om te vieren. Stichting Philia (het oud-Griekse woord voor 'vriendschap') doet dit door mogelijkheden te creëren voor ontmoeting en verbinding. Het leggen van nieuwe sociale contacten gaat het makkelijkste als je samen een activiteit onderneemt: koken, spelletjes doen, maar ook sportieve activiteiten, zoals wandelen. Een keer per twee weken maakt de wandelclub van Stichting Philia een wandeling door de omgeving van Nieuw-Vennep. Dit is dé manier om samen actief te zijn en op een ontspannen manier kennis te maken.

Het ontbijt bestaat uit een gezonde smoothie met fruit en groenten, een vers bereide tosti en koffie of thee. Na dit voedzame ontbijt vertrekt de club om 11.00 uur voor de wandeling. Aanmelden: www.facebook.com/StichtingPhilia of info@StichtingPhilia.nl.