De barre workout start aan de barre met danstechniek en kracht opbouwende oefeningen.
De barre workout start aan de barre met danstechniek en kracht opbouwende oefeningen. (Foto: Dance & Ballet Company)

Yoga en Pilates bij Dance & Ballet Company als start van de zomer

HOOFDDORP - Het sportprogramma van de Dance & Ballet Company 'Kwaliteitsonderwijs in de wereld van de dans' aan de Deltaweg wordt steeds breder met de vele toegankelijke thema- en yogalessen.

Het mooie van zoveel verschillende themalessen is dat iedereen op elk niveau kan aanhaken. Maandag 10 en dinsdag 11 mei start de themareeks 'De Zonnegroet'. Yoga is een vorm van bewegen waarbij je je spieren sterker en soepeler maakt, gewrichten beweeglijker en dit doe je rustig en met aandacht. De Zonnegroet wordt omlijst door vele oefeningen die de reeks ondersteunen. De flow wakkert het vuur in het lichaam aan, geeft warmte en energie. Een mooie start voor een zomer vol toegankelijke yogalessen.

De Pilateslessen zijn een fijne uitdaging voor mensen die weer gaan bewegen of de spier verstevigende oefeningen kunnen gebruiken ter ondersteuning van bijvoorbeeld duursport. Pilates staat bij Dance & Ballet Company voor inspirerende lessen, een fijne docent en een goede workout voor een goed gevormd lichaam.

De barre workout start aan de barre met danstechniek en kracht opbouwende oefeningen. Afgewisseld met Pilates en yogaoefeningen, dans en volop muziek is deze les een vrolijke noot in de week. Een keer meedoen? Kijk voor de mogelijkheden op www.Dans-Nu.nl.

Dance & Ballet Company
Deltaweg 107
Floriande Hoofddorp
06-5515 8298 (Nicole)
info@dans-nu.nl
www.dans-nu.nl