Reacties Facebookvolgers op voorstel Forza voor verdubbeling bomen

HAARLEMMERMEER - De fractie van Forza! wil in gemeente Haarlemmermeer een verdubbeling van het aantal bomen. (lees het artikel rechts op deze pagina). Het artikel staat ook op onze website en op Facebook hebben wij onze lezers al opgeroepen te reageren.

Op Facebook en via de mail zijn al diverse reacties binnengekomen:

Leny de Gruijter-Broerse: "Misschien samen delen en inderdaad, waar bomen, om wat voor reden gekapt worden, gelijk nieuwe planten. Zeker in Zwanenburg, daar wordt toch niet gebouwd."

Nico Visser: "Meer huizen, geen voedselbanken meer. Meer bomen geen bezwaar, maar het hele klimaatgedoe is een geldklopperij van jewelste!"

Peter Roodenrijs: "Goedendag, ik heb foto's gemaakt wat de gemeente Haarlemmermeer, dit voorjaar heeft gekapt aan dikke bomen. Wat komt hiervoor in de plaats? Niets! Ook zijn jaren geleden dikke bomen weggehaald aan de buitenkant van de Amestelle, deze stonden in de stoep. Weggehaald, niets voor teruggekomen."

Han Bon: "Helemaal mee eens. Kunnen genoeg bomen geplant worden, bijvoorbeeld langs de routes van snelwegen naar de Keukenhof, prachtige bloesembomen."

Marijke Amama: "Bomen natuurlijk."

Jits Hartman: "Bomen natuurlijk! Er zijn al genoeg bomen en groen gekapt voor die 380kva-masten! Het zou daar namelijk 'de groene weelde' heten, is niet veel meer van over. En bovendien zijn het de beste CO2-stofzuigers die er zijn, en die hebben we hard nodig hier!"

Helma Van Der Tol: "Bomen natuurlijk. Als ze iedereen eruit zetten die er geen recht op heeft hier te zijn, zijn er genoeg woningen... Stoppen met dat ontbomen in nl!"