Gelijkspel voor FC VVC

NIEUW-VENNEP - FC VVC kwam zaterdag 13 april tegen VEW in de derde klasse niet verder dan gelijk, 2-2.

Het was slecht vertoeven op het anders zo knusse VVC-complex. Het was koud en er viel zelfs natte sneeuw. Trainer Rick van IJzendoorn verwachtte een zeer gemotiveerd VEW, aangezien de ploeg degradatiezorgen heeft. VVC had dan ook moeite met de aanvalskracht van VEW. De 0-1 was dus niet onterecht. De ploeg van IJzendoorn moest de tweede helft met meer power spelen. Dit gebeurde en er kwamen kansen. Mitchell Griekspoor maakte na een goed opgezette aanval gelijk. Direct daarna zette Rezgar Kasim zijn team op voorsprong. Vanaf de aftrap kon VEW 2-2 scoren. In 3 minuten werd drie keer gescoord. VVC bleef knokken voor de winst, maar het zat niet mee. De scheidsrechter verzuimde de thuisploeg een zuivere strafschop te geven. Aan de andere kant had VEW pech met een onhoudbaar schot op de paal.

VVC heeft nog vier duels te gaan. Eerst de zware uitwedstrijd tegen Stormvogels, daarna ZSGO, dan de interessante derby tegen Overbos. Ook het duel tegen kampioen Kagia wordt niet saai.