Standhouders geven een deel van hun omzet aan een goed doel.
Standhouders geven een deel van hun omzet aan een goed doel. (Foto: PR)

Goede doelen lente braderie in Temfay-pand

HOOFDDORP - In de voormalige woonwinkel Temfay aan de J.C. Beetslaan is zaterdag 23 maart,een gezellige en overdekte Lente brocante braderie. Deze braderie is tevens een goede doelen braderie, omdat de standhouders een deel van hun omzet ter beschikking stellen aan een door hen zelf gekozen maatschappelijk goed doel.

Zo zijn er standhouders die het KWF, het Ronald McDonald kinderfonds en het KWF ondersteunen, maar ook lokale goede doelen als 'Make a Child Happy Haarlemmermeer' dat zich ten doel stelt om de 3.400 kinderen die in Haarlemmermeer onder de armoedegrens leven, iets leuks te laten beleven.

Bezoekers slaan dus twee vliegen in één klap. Zij scoren buitenkansjes, doordat zij tegen interessante prijsjes, mooie spullen kopen die nieuw zijn, zelfgemaakt of die nog een tweede leven verdienen én zij ondersteunen de goede doelen van de standhouders.

De koffie en gebak staat zaterdag 23 maart klaar.

Standhouders

Er is nog ruimte voor een aantal standhouders. Nog graag een stand reserveren, bel dan vóór 20 maart met Carel Biesot op 06-53187702 of kijk voor meer informatie op www.temfay.nl.

De Goede doelen lente braderie in het voormalige Temfay in Hoofddorp is van 10.00 tot 17.00 uur.