Jong en oud luistert naar het maandelijkse concertje in de bibliotheek.
Jong en oud luistert naar het maandelijkse concertje in de bibliotheek. Foto: Bibliotheek Haarlemmermeer

Jubileumconcert koor Odyssee

HOOFDDORP - Koor Odyssee staat vlak voor haar jubileumconcert The Rhythm Of Life. In Schouwburg De Meerse zorgt zij voor een show waarin de luisteraars het ritme van het leven zelf ervaren. Het concert is zondag 17 maart bij te wonen.

Het koor Odyssee, onder leiding van Addy Alberts, bestond in 2018 alweer 50 jaar. Het hele seizoen staat in het teken van dit jubileum dat wordt afgesloten met dit grootse en bijzondere concert in De Meerse. 'The Rhythm of Life' wordt een feest, waarin de dynamiek van het muzikale leven van het koor voorop staat. Zingen en meezingen wisselen elkaar in een hoog tempo af. Voor wie Odyssee kent, wordt het een feest van herkenning. Voor anderen wordt het de hoogste tijd om te horen wat het koor te bieden heeft. De begeleiding van koor en solisten wordt verzorgd door een eigen combo.

Kaarten en informatie op:

www.koorodyssee.nl


Miniconcert en voorleesuur in Het Cultuurgebouw

HOOFDDORP - In de Passage van Het Cultuurgebouw wordt elke derde woensdag van de maand voorgelezen en muziek gemaakt voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Muziekleerlingen van Pier K verzorgen een miniconcert en spelen liedjes die kinderen kunnen meezingen, zoals 'De wielen van de bus' en 'Helikopter'. Het voorlezen begint 14.30 uur. Meeluisteren en -zingen kan woensdag 20 maart van 14.30 tot 15.30 uur.

debibliotheekhaarlemmermeer.nl


Nieuwsblad op Facebook

HAARLEMMERMEER - Langzaamaan vinden steeds meer lezers de weg naar onze Facebookpagina.

Dagelijks plaatsen wij hier nieuwtjes, uitgaanstips, foto's van lezers, oproepen en acties. Ook willen wij op onze Facebookpagina elke week, vanaf woensdag, een poll plaatsen waarbij je je mening kunt geven over een actueel 'probleem'. We wachten hiermee even tot we meer volgers / likers hebben. Ga dus naar www.facebook.com, vul in de zoekbalk 'Nieuwsblad Haarlemmermeer' in en kies 'volgen' of 'liken'.