Kringloopwarenhuis Snuffelmug.
Kringloopwarenhuis Snuffelmug. (Foto: Ā©judithcapponfotografie)

Kringloopcentrum Snuffelmug

HEEMSTEDE - Het televisieprogramma 'Typisch Heemstede' is deze weken in Heemstede veel besproken. Enkele bekende Heemstedenaren zijn in hun dagelijkse leven gevolgd. Zoals kunstenaar Anouschka. Ze maakt 'Art Trouveau', kunst van dingen die ooit ergens anders voor bedoeld waren. Ze wordt gevolgd bij haar zoektocht naar gebruikte spullen in het nieuwe kringloopwarenhuis Snuffelmug.

Het bedrijfspand waar voorheen Vintage Store zat, is nu gevuld met een schat aan gebruikte spullen. Snuffelmug ontvangt gebruikte goederen van particulieren, maar ook van bedrijven en instellingen. Zij hebben goederen die zij niet meer gebruiken en stellen het graag beschikbaar aan anderen. Voor heel grote spullen en partijen heeft Snuffelmug een ophaaldienst.

Het nieuwe kringloopwarenhuis van Heemstede is sinds kort open. De afdelingen zijn goed gevuld. Het team van medewerkers en vrijwilligers is up to date. De kinderziekten zijn er nu uit. De voorbereidingen voor de officiƫle opening, woensdag 10 april, zijn gestart.

In de Snuffelmug kringloopcentra werken enkele tientallen mensen die niet zo gemakkelijk een betaalde baan vinden. Zij krijgen de mogelijkheid om nuttig werk te verrichten in een plezierige sfeer met collega's.

Snuffelmug vervult een kringloopfunctie in Haarlem en Heemstede en biedt gebruikte spullen aan voor schappelijke prijzen. In Haarlem zit de Snuffelmug aan de Surinameweg 9b (023-5434344), in Heemstede aan de Cruquiusweg 37a (023-5434354).

Ophaaldienst: 023-5434343 / info@snuffelmug.nl, bereikbaar ma t/m vr 9.00-12.30 en 13.00-17.00.

www.snuffelmug.nl