Donderdag 20 juni verzorgt HomeClinics een Zomeravond met advies en hapjes en drankjes.
Donderdag 20 juni verzorgt HomeClinics een Zomeravond met advies en hapjes en drankjes. (Foto: www.homeclinics.nl)

HomeClinics, veilig en vertrouwd

HOOFDDORP - Voor wie een ooglidcorrectie, fillerbehandeling of een andere cosmetische of kleine chirurgische ingreep overweegt, is HomeClinics aan de Oppaallaan hét adres. HomeClinics vindt het belangrijk dat haar behandelingen voor iedereen toegankelijk zijn. Zo zijn alle adviesgesprekken gratis en vrijblijvend.

Zomeravond op 20 juni

Door de doorlopende training en bijscholing van haar artsen en therapeuten verzorgt HomeClinics cosmetische en chirurgische ingrepen volgens de laatste ontwikkelingen en trends en voorziet de klanten van kwalitatief hoogwaardige behandelingen. Naast cosmetische en chirurgische ingrepen is HomeClinics gespecialiseerd in huidtherapie en huidverbetering. Samen met de huidtherapeut bespreekt de klant een persoonlijk en op maat-behandelplan, zodat hij weet waar hij aan toe is.

Vragen via 085-4013500. Of vul voor een gratis adviesgesprek het formulier in op homeclinics.nl/gratis-intake.

Zomeravond

Donderdag 20 juni verzorgt HomeClinics van 18.00 tot 22.00 uur een gezellige Zomeravond. Geïnteresseerden kunnen een 'mini-intake' doen met de arts, er zijn hapjes en drankjes en nieuwe klanten ontvangen een korting van 50 euro. Elke vaste klant met introducé krijgt ook een mooie korting. Aanmelden is noodzakelijk, mail naar info@homeclinics.nl.

www.homeclinics.nl