Anneliek Spakman, nieuwe franchiseneemster Fit4lady Nieuw-  Vennep.
Anneliek Spakman, nieuwe franchiseneemster Fit4lady Nieuw- Vennep. Foto: PR

Dé sportschool voor vrouwen in Nieuw-Vennep

NIEUW-VENNEP - Per 1 mei is de nieuwste vestiging van Fit 4 Lady geopend, onderneemster Anneliek Spakman en trainsters willen daar zo veel mogelijk vrouwen van alle leeftijden fitter, gezonder en blijer maken.

15de Fit4lady-club in Nederland

Fit4lady is een gevestigde naam in vooral Noord-Holland. Met vijftien vrouwenfitnessclubs richt Fit4 lady zich op verbetering van de fitheid van vrouwen in alle leeftijden, op alle sportieve niveaus. "Ons doel is om vrouwen beter in staat te stellen hun drukke leven aan te kunnen door fitter te worden en te blijven. Beweging is het middel dat we daarvoor aanbieden. Met twee keer een half uur trainen per week met onze persoonlijke coaching word je in korte tijd al fitter en krijg je meer energie om je eigen drukke leven een stuk makkelijker te maken," aldus Anneliek Spakman.

Anneliek leidt – naast haar ondernemerschap – ook trainsters op in Fit4lady's eigen opleidingsinstituut, de Fit4lady Academy. Hier worden trainers en franchiseneemsters opgeleid in de ledentraining rond het Fit4lady-trainingscircuit en de bedrijfsvoering van de Fit4lady-clubs.

Droom

"Mijn droom was altijd een eigen club. Met de franchiseformule kwam die droom dichterbij." Toen Fit4lady-eigenaar Arina van Damme haar benaderde voor de nieuwe Fit4lady-club in Nieuw-Vennep, aarzelde Anneliek dan ook geen moment. "Onze training is een ideale combinatie van conditie-, kracht- en buikspiertraining. Daarnaast hebben we speciale programma's voor vrouwen de net bevallen zijn, begeleider we vrouwen met hart- en vaatziekten en zijn we een sportschool met oog voor diabetes."

Een ander positief punt van de nieuwe vrouwensportschool is dat je kunt sporten wanneer het jou uitkomt en dat je dus niet hoeft te wachten op groepslessen. "Bij Fit4lady train je in een circuit. In dit circuit staan steps en apparaten; de steps zijn voor het conditionele gedeelte, de apparaten voor de krachttraining. Je wisselt elke 45 seconden tussen deze twee. Al onze apparaten hebben een standaard weerstand. Hoe meer kracht jij zet, des te zwaarder je training wordt. Zo kan elke vrouw op eigen niveau trainen."

"Drie keer per jaar voeren we een vijfweekse promotie, waarin nieuwe leden met ons concept kunnen kennismaken. Je kunt sowieso elk moment kennismaken met Fit4lady door je aan te melden voor een gratis proefles. Loop gewoon binnen op de club tijdens de openingstijden; maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. En maandag tot en met donderdag van 16.30 tot 20.30 uur. Zaterdag is onze club open van 9.00 tot 12.00 uur. Of meld je aan per mail naar nieuw-vennep@fit4lady.nl."