Sport Kort Haarlemmermeer

HOOFDDORP - Trainer Maurice Kuiper is opgestapt bij het zaterdagteam van SV Overbos. Dat was drie dagen voor het eerste nacompetitieduel thuis tegen VSV. Kuiper was bezig met zijn tweede en laatste seizoen. Hij besloot op te stappen, omdat er iets moest veranderen in de selectie en zag zichzelf niet meer als de juiste persoon om op de bank te zitten. Kuiper wordt opgevolgd door Erik van Manen, die dit seizoen actief was bij Stompwijk '92. Meer over het duel tegen VSV is elders in deze krant te vinden.

Maurice Kuiper stapt op bij SV Overbos

Hockeyers Reigers sluiten seizoen af met winst

HOOFDDORP – De hockeymannen van De Reigers hebben het seizoen in de eerste klasse afgesloten met winst. Hekkensluiter Amstelveen werd met 4-8 geklopt. Het team van trainer Wiegert de Regt was al zeker van het kampioenschap en speelde zonder druk. In de openingsfase was de thuisploeg beter, 2-0. De Reigers kwam daarna snel terug in de wedstrijd. Door treffers van Maarten Dekker, Mark Weber en Chris de Vetten werd het 2-3. Reigers bleef daarna overtuigend. Weber scoorde nog drie keer. De resterende twee treffers waren van Mats Rooijen en Kelvin Blom.

Jouw sportnieuws

Heb jij sportnieuws dat je wereldkundig wilt maken in Nieuwsblad Haarlemmermeer? Organiseert jouw club binnenkort een open dag, een open training, zoekt je club trainers of coaches of heb je ander sportnieuws, mail naar:

redactie.nhm@rodi.nl