Tot ziens op de tentenshow van Soellaart.
Tot ziens op de tentenshow van Soellaart. Foto: Screenshot video Soellaart 2018

Grootste tentenshow van Nederland bij Soellaart Outdoor & Wintersport

HAARLEM - Soms is voorpret nog leuker dan de vakantie zelf. Dit is helemaal het geval als je maandag 10 juni (tweede pinksterdag) naar de tentenshow van Soellaart Outdoor & Wintersport gaat. Dit grootste outdoor evenement is het summum voor iedereen die zich wil oriënteren op kamperen, fietsvakanties en andere outdoorvakanties. Met meer dan 200 tenten staat het grasveld aan de Kleverlaan/Delflaan er weer kleurig bij.

Gratis entree bij de 22ste show van Soellaart

Het zomer- en kampeerseizoen begint met deze grootse tentenshow. Dit jaarlijkse event is een must voor iedereen die van kamperen houdt of zich erin wil verdiepen. Voor elke soort vakantie is er op deze dag een goede tent te vinden. Met keuze uit twintig merken en 200 verschillende modellen is er de mogelijkheid alle tenten te bekijken en je zo goed voor te bereiden op de vakantie. Wordt het een lichtgewicht tent van Hilleberg of toch een familietent van Bardani? Voor grote groepen zijn de tenten van MSR een uitkomst of valt de keuze meer op een opblaastent van Eureka. Denk groot, denk weids, denk aan Soellaart.

Ware beleving

Op deze dag is het niet alleen kijken maar ook proberen. Waar je normaal gesproken de tent in een showroom ziet staan, staat de tent nu opgezet op een grasveld. Net zoals op vakantie. Is de tent van buiten helemaal naar wens? Schroom dan niet om ook naar binnen te gaan en er even in 'proef' te draaien. Ervaar de ruimte en voel hoe wind- en geluiddicht de tent is. Zo komt de vakantie wel heel erg dichtbij! Voor de resolute koper heeft Soellaart de ultieme aanbieding. Op alle showroommodellen wordt 10 procent korting gegeven als de tent diezelfde dag nog (na 16.00 uur) wordt opgehaald. Gaat u liever voor een nieuwe tent, geen probleem. Soellaart bezorgt ook aan huis of bestel later uw spullen online via soellaart.nl.

Bij twijfel of vragen zijn er adviseurs op het terrein die alles weten op het gebied van outdoor en kamperen. Klamp één van de medewerkers aan zijn jasje en u krijgt antwoorden op alle vragen. Naast het indrukwekkende aantal tenten zijn er ook andere kampeer-outdoor artikelen te koop. Op de marktkramen zijn onder andere slaapzakken, matten en kampeerstoelen te vinden om de uitrusting compleet te maken. Een vakantie moet immers onbezorgd zijn.

Kinderspel

Als de kinderen het fijn hebben, hebben de ouders het ook fijn. Zo is het ook vaak op vakantie. Vandaar dat Soellaart die dag ook uitpakt voor kinderen. In samenwerking met de Noord Hollandse bergsport vereniging wordt er een heuse klimtoren neergezet en onder begeleiding mogen de kinderen deze toren bedwingen. Voor kinderen die liever willen knutselen is er een speelruimte gecreëerd. Hier maken zij kennis met Vaude, een innovatieve buitensportleverancier. Vaude maakt duurzame tenten- en kledingcollecties. Speciaal voor deze gelegenheid nemen medewerkers van Vaude restmateriaal mee waar kinderen leuke spullen van kunnen maken, bijvoorbeeld een mooie portemonnee.

Informatie

Soellaart tentenshow: Maandag 10 juni (tweede pinksterdag) van 10.00 tot 16.00 uur

Hoek Kleverlaan / Delftlaan in Haarlem.

Parkeren: IJsbaan parkeerplaats op loopafstand.

www.soellaart.nl

De tentenshow trekt altijd veel enthousiaste bezoekers.
Soellaart.